Thora Storm videregående skole > For elever > Stipend og lån

Stipend og lån

Stipend fra Lånekassen

Er du elev i videregående skole og har ungdomsrett, får du utstyrsstipend fra Lånekassen. Du får stipendet uansett hvor mye foreldrene dine tjener. Husk at du må søke for å få det. Når du søker, sjekker Lånekassen automatisk om du har rett til andre stipend, som for eksempel grunnstipend eller bostipend.

Les om hvem som kan få grunnstipend og lån på lanekassen.no/grunnstipend. Når du har fått bekreftet plass på videregående skole, søker du om stipend på lanekassen.no eller vigo.no. Bruk søknaden for videregående opplæring.

Lærlinger, lærekandidater og praksisbrevkandidater får ikke utstyrsstipend, men kan ha rett til lån og andre stipend.

Les mer om stipend og lån på lanekassen.no, og sjekk Lånekassens side på Facebook for deg i videregående skole, facebook.com/lanekassen.vgs

Fra og med 1. mai 2017 vil det ikke lenger være mulig å besøke Lånekassens kundemottak i Trondheim.
Lånekassen kan kontaktes på telefon 21 49 60 00, mandag-fredag kl 09.00-15-00, eller ved å logge seg inn på Dine sider på laanekassen.no og sende e-post derfra.

Slik er søknadsprosessen for å søke om støtte fra Lånekassen