Thora Storm videregående skole > Forsideelementer > Aktuelt > Essayfestival

Essayfestival

Elevene har hatt prosessorientert skriving og jobbet med teksten sin i to omganger. En tekst fra hver klasse kom til finalen, og alle de åtte finaletekstene ble hengt opp på biblioteket. Tekstene henger der enda, så tar turen innom! Hver enkelt klasse har lest og jobbet med finaletekstene og stemt fram den beste. I dommerpanelet var vi så heldige å ha med oss forfatter Rune Hjemås. Endelig, på tirsdag 8.april, skjedde kåringa av vinnertekstene i essayfestivalen v/Thora Storm 2014! I midttimen på tirsdag samlet elever, lærere og forfatter seg i gymsalen for å dele ut premier. Rune Hjemås hadde opplesing av alle de tre vinnertekstene. Vinner av 3.premie ble Lene Mari Solhaug i 2HO-ST, vinner av 2.premie ble Thea Mathilde Øien Sundet i 2STFO og 1.premien gikk til Gina Bugten Dinesen i 2STE. Hovedvinner fikk et skrivekurs hos Norsk Forfattersentrum Midt-Norge. Godt arbeid og flott innsats av alle!

Førstepremien utdeles. Vinneren fikk skrivekurs hos Norsk Forfattersentrum.

Forfatter Rune Hjemås sammen med vinneren Gina Bugten Dinesen i 2STE.

Andreplass gikk til Thea Mathilde Øien Sundet i 2ST-FO

Forfatter Rune Hjemås sammen med vinneren av tredjeplassen, Lene Mari Solhaug i 2HO-ST.