Kreative Trøndelag
Thora Storm videregående skole > Forsideelementer > Aktuelt > Info om OD-dag/alternativ OD-dag 1. november

Info om OD-dag/alternativ OD-dag 1. november


Dette vil foregå på skolen 1. november:

  1. Pengeinnsamling: Pengene går til Røde Kors sin satsing på akutt helsehjelp til sivilbefolkningen i Syria. Pengene skal brukes til innkjøp av medisin- og førstehjelpskit:   Les mer HER.

    Hvert kit koster kr 45000,- og innholder nok medisin og utstyr til 10000 mennesker i 3 mnd. Distribusjons- og administrasjonsapparatet for dette er allerede etablert av Røde kors slik at 100% av de innsamlede midlene vil gå direkte til dette formålet. Røde kors står for utlån av bøsser og forsvarlig behandling av pengene. Les mer her:               http://www.minaksjon.rodekors.no/syria.aspx

  2. Kunnskapskonkurranse (”NM i bistand”): Elevene deltar på Norads nettbaserte kunnskapskonkurranse om u-hjelp. De ti beste klassene i landet går til finalen og den beste klassen kan vinne en klassetur til Tanzania. http://nmibistand.no

  3. Foredrag: Elevene får ca. 50 minutters film/foredrag om den akutte situasjonen i Syria (Røde kors) og om bakgrunnen for Norads kunnskapskonkurranse (Norad).

  4.  ”Syrisk lunsj”: Det serveres varm lunsj i kantinene. Det koster kr 20,- pr porsjon. (Elevene oppfordres til å ha med nøyaktig beløp).

 

Det er tillitselevene som vil står for gjennomføringen av programmet.

HER finner dere en veiledende tidsplan for dagen ved Thora Storm vgs.


Utskriftsvennlig versjon 

Del

  • Print