Thora Storm videregående skole > Forsideelementer > Aktuelt > Kortfilm om Trondheim

Kortfilm om Trondheim

Betiel Tewelde og Mirjam Steer er førsteårselever på program for studiespesialiserende ved Thora Storm vgs. Sammen med to andre elever, laget Betiel og Mirjam en kortfilm med engelsk tale om turistbyen Trondheim. Filmen deres kom til finalen i forbindelse med en kortfilmkonkurranse holdt på Thora Storm vgs. i regi av engelsklærerne ved skolen.

Kortfilmen som Betiel og Mirjam samarbeidet om er nå blitt sett av Trondheims reiselivsdirektør May Britt Hansen, som jobber i Visit Trondheim AS. Hansen likte det hun så og nå vurderer hun sammen med sin kollega å bruke filmen som et ledd i markedsføringen av byen.

Hansen sier "Det er artig at dere engasjerer elever i reklamefilm for Trondheim. Vi trenger både unge og gamle ambassadører for byen vår."

På onsdag besøkte Thora Storm- elevene (fra venstre til høyre) Mirjam Steer og Betiel Tewelde Trondheims reiselivsdirektør (foran) May Britt Hansen. Her sitter de på et møterom i Visit Trondheim AS sine lokaler i Nordre gate. FOTO: Siobhan Ryan

Thora Storm elev Betiel Tewelde, reiselivsdirektøren May Britt Hansen og Thora Storm elev Mirjam Steer, på taket til Visit Trondheim AS sine lokaler.