Thora Storm videregående skole > Forsideelementer > Aktuelt > Operasjon Dagsverk - lokalt og sentralt - takker for innsatsen

Operasjon Dagsverk - lokalt og sentralt - takker for innsatsen

Dere samlet inn til sammen kr 220000,- som går til skolegang for ungdom i Malawi og Etiopia.For OD-komiteen har det vært inspirerende å følge med på engasjementet og hvordan ulike deler av skolen har bidratt. Resultatet viser at skolens elever er engasjert i Internasjonale spørsmål og at skolens kjerneverdier tas på alvor.

Vi ser allerede fram til neste års OD og håper på enda større engasjement i 2015!

Tusen takk for flott innats alle sammen.
Nedenfor kan dere lese en hilsen fra lederen i den nasjonale OD-komiteen.

Hilsen OD-komiteen, Thora Storm vgs

Kjære lærer, elev og skolekomité-medlem,

Tusen takk for engasjementet, innsatsen og deltakelsen på Operasjon Dagsverk 2014!

Vi ser tilbake på en kampanje som har engasjert, inspirert og utfordret tusenvis av ungdommer, både i Norge, Malawi og Etiopia. Det er en imponerende dugnad som finner sted hver høst når 100.000 elever på over 500 skoler legger ned Norges største solidaritetsdugnad av, med og for ungdom. Det er dere som er ryggraden til hele aksjonen.

Takk for innsatsen! Vit at dere er med på å forandre livet til tusenvis av ungdommer, både her hjemme og i Malawi og Etiopia!

Martin Gukild

Leder for Operasjon Dagsverk 2014