Thora Storm videregående skole > Forsideelementer > Aktuelt > Vi gratulerer Søvni!

Vi gratulerer Søvni!

Søvni UB har vunnet pris for beste salg og markedsføring på European Trade Fair for ungdomsbedrifter i Zürich 28. - 30. mars! I hard konkurranse med 100 bedrifter fra 33 land utmerket de seg.

Deres lærer, Mariann Janson, er ikke den eneste som er svært stolte av dem. Ifølge Kristine Ræder, rådgiver i Ungt Entreprenørskap Trøndelag, gjorde elevene en fantastisk innsats og prisen var meget fortjent. Les hva Ungt Entrepernørskap skriver om "den alt annet en søvninge gjengen" HER.

Ungdomsbedriften består av Martine Sivertsen, Tobias Nervik, Ingrid Marie Myklebust Haaseth og Julie Mastad Hatlen, alle elever ved Thora Storm videregående skole.

Søvni UB selger et egendesignet høykvalitets sengesett med et motiv basert på et fotogtafi fra Kristiansten festning i Trondheim. Det har vært stor etterspørsel etter sengesettet som blant annet har fått gode omtaler på interiørblogger og i interiørmagasin. Overskuddet fra Søvni UB går til Norsk Mestring. Det er et prosjekt som, gjennom å bruke villmarken som arena, hjelper mennesker som har falt utenfor samfunnet til å mestre livet igjen.

Søvni UB gjorde også suksess på Fylkesmessen for elev- og ungdomsbedrifter hvor de mottok hele syv priser. Neste stopp blir deltagelse i NM for ungdomsbedrifter på Lillestrøm 3. - 4. mai.

Les mer om Søvni på deres hjemmesider HER, deres facebook-side HER og deres blogg HER.