Thora Storm videregående skole > Forsideelementer > Aktuelt > Røde Kors leksehjelp

Røde Kors leksehjelp

Røde Kors har leksehjelpere som er pensjonerte lærere, lærerstudenter, studenter og ferdigutdannede innen samfunnsfag og norsk, i tillegg både ferdig utdannede og fremdeles studerende ingeniører. De har derfor veldig mye kompetanse som de har veldig lyst til å dele. Hver leksehjelp skal det være leksehjelpere til stede fra flere ulike fagfelt, slik at du alltid skal kunne få hjelp med det du jobber med, om det så er samfunnsfag, matte, fysikk, religion, norsk, naturfag eller noe helt annet.

Leksehjelpen til Røde Kors er et tilbud til alle fagfelt og nivåer. Det er også helt greit å komme med spørsmål utenfor pensum!
Dette semesteret holder de til på rom B2-24 i hovedbygget. Leksehjelpen foregår fra 16:00-18:00 hver tirsdag, og fra 14:00-16:00 hver torsdag. Røde Kors stiller med gratis juice, frukt og brødmat, sånn at det skal være litt lavere terskel for å møte opp rett etter skoletid.

Dersom du lurer på noe, kan Røde Kors kontaktes enten på e-post, , eller via sin Facebook-gruppe, https://www.facebook.com/LeksehjelpenTrondheim.

Vi håper å se deg på leksehjelpen, og ikke nøl med å ta kontakt!

Vennlig hilsen Marianne og Audun, aktivitetsledere for leksehjelpen VGS, Trondheim Røde Kors