Thora Storm videregående skole > Forsideelementer > Aktuelt > Siste skoledag før jul

Siste skoledag før jul

Tirsdag 20. desember var siste skoledag før juleferien. Elevene hadde avslutninger klassevis før de samlet seg i Vår Frues kirke. Kirken var vakkert pyntet av lærere fra formgivingsavdelingen. Det ble en minneverdig og høytidsstemt markering med musikkinnslag, fellessang, opplesning fra juleevangeliet, preken, bønn, julehilsen fra elever på flere språk, hilsen fra elevrådslederne, hilsen fra rektor og velsignelse fra presten.

Elever fra 2DH, Vg2 Interiør og utstillingsdesign, hadde pyntet kantinen til de ansattes julelunsj på avdeling Gerhard Schøning. Lærerne var imponerte og takknemlige over at elever hadde brukt så mye tid og energi på å gjøre det så hyggelig og stemningsfullt der nede.

God Jul og godt Nytt År!