Thora Storm videregående skole > Forsideelementer > Aktuelt > Vinnere av årets gründercamp

Vinnere av årets gründercamp

Gründercamp 26 – 27. november Thora Strom videregående skole.

Klokken 12:30 26.11 startet Gründercamp ved Thora Storm videregående skole. Allskog leverte oppgaven og innen klokken 13:00 var 84 elever i gang med å løse oppgaven. Oppgaven lød som følger: «ALLSKOG sitt oppdrag til dere er å finne en løsning som gjør at de får oversikt over tømmer som de skal hente. For å effektivisere og å utnytte verdiene best mulig er det nødvendig for ALLSKOG å få en oversikt over dato, sort, mengde og sted når det gjelder tømmer. En god løsning på dette vil potensielt gi ALLSKOG store kostnadsbesparinge»

Når det var tid for middag ble alle elevene inkludert lærere skysset opp til Byåsen videregående skole for et festmåltid. Der hadde Atle Walvåg og resten av gjengen ved Restaurant og matfag ordnet med kjempetrivelig stemning og god mat.

Vinnerne av Prisen beste presentasjon: Caroline, Vilde, Anne, Adrian og Jørgen fra 1STE sammen med Ole H Bakke adm. direktør i Allskog

Elevene ble transportert tilbake til skolen for mer jobbing. I løpet av natten fikk alle gruppene arbeidet fram en løsning på Allskogs oppgave og innen klokken 08:00 hadde alle sammen levert. Nå var det tid for frokost og forberedelser til presentasjon for juryen.

Etter vurderingen var gjennomført ble beste presentasjon, vinner av beste totalløsning og vinnerne av tømrerprisen annonsert.

Vinnerne av beste presentasjon ble en gjeng fra 1STE. Mens en av gruppene var Jämtland Gymnasium vant beste totalløsning. Når juryen skulle offentliggjøre vinneren av Tømmerprisen kunne de avsløre at de ikke kunne bestemme seg for hvem som hadde den beste løsningen. Og det var derfor to grupper som gikk av med seieren. Begge gruppene kom fra 1STE. Disse gruppene skal til våren hjelpe Allskog med å videreutvikle deres løsninger for tømmerlogistikk.

Vinnerne av Tømrerprisen fra venstre: Erlend, Haakon, Sigrid, Hanna og Marius. Julie, Konstanse, Brage, June, Silje og Petter.

Tusen takk til Allskog for god oppgave og meget godt samarbeid. Takk til 2SS og lærere for et flott arrangement.