Thora Storm videregående skole > Forsideelementer > Bokmessa

Bokmessa

Gruppa som ble kåret til vinner av årets bokmesse var 1stFO-gruppa med "Harry Potter og dødstalismanene".  Juryen uttaler: «Utstillinga var av gjennomført god kvalitet med stor variasjon i virkemidler. I tillegg til stort engasjement blant gruppemedlemmene  var det både forseggjorte "accessories", trolldomsgodteri, opptaksbrev til Galtvort og flotte kulisser». Juryen gir ellers spesielt hederlig omtale også til de de andre gruppene i samme klasse, spesielt gruppa som hadde lest Fantasy/Sci-Fi-litteratur. Disse hadde også gjort en fantastisk jobb med sin stand.

På delt 2. plass kom gruppa fra 1stA som hadde lest "Snømannen" og de to gruppene fra 1stM som hadde lest "Tett inntil dagene". Gruppene viste stor oppfinnsomhet i utforminga av utstillinga, og iver og engasjement i formidlinga av bøkenes budskap.

Juryen gratulerer alle elever og norskfaglaget med et flott arrangement!

Juryen besto av Nina Wesenberg, Ellen Robinson og Arne Ulset