Thora Storm videregående skole > Forsideelementer > Skolen har fått ny fane!

Skolen har fått ny fane!

Tidligere har skolens to avdelinger, Gerhard Schøning og Adolf Øien, gått bak hver sin fane på 17. mai, men det er det slutt på nå! Den nye fanen for Thora Storm videregående skole, er sydd av designer Randi Bakken. Hun har tatt utgangspunkt i Silje Elisabeth Stølens elevarbeid. Stølen er elev i 3STFO, studiespesialisering med formgivingsfag. Hun ble kåret til vinner av den interne logokonkurransen som flere klasser deltok i i fjor.

Silje Elisabeth Stølen er fornøyd med resultatet. Hun trekker fram at den ferdige fanen formidler at skolen er en sentrumsskole, at den er nær og varm, og en skole som folk trekker mot. Her er noen av utkastene som har blitt bearbeidet videre:

Thora Storm har 100-årsjubilemum i år, derfor passer det fint å feire med en ny fane.

Avdelingsleder for formgivingsavdelingen, Eli Antonisen, uttrykker følgende om den ferdige fanen: "Denne fanen har et rent uttrykk og er en fane av sin tid, med en by i midten."

I følge rektor Anne Karin Sveinall har resultatet blitt en moderne fane med et grafisk uttrykk som ivaretar skolens grunnverdier.

Vi gleder oss til å se den nye fanen på nasjonaldagen!

Les mer i Adresseavisen 16.5.2013