Thora Storm videregående skole > Forsideelementer > Thora Storm -dagen

Thora Storm -dagen

Thora Storm-dagen, 3. oktober, ble svært begivenhetsrik! Elevene kunne velge mellom en rekke aktiviteter på dagtid og på kvelden var det skoleball i Trondheim Spektrum!

Mange av elevene startet med å gå på kino for å se filmen "Til ungdommen",  og flere fortalte at det hadde vært en sterk opplevelse. Etterpå kunne de velge mellom en rekke foredrag med ulike tema og de kunne delta på flere valgfrie aktiviteter.

Foredragsholdere og andre fagfolk var leid inn fra ulike organisasjoner/bedrifter. I tillegg hadde mange av skolens ansatte ansvar for ulike aktiviteter.

Det var fire hovedforedrag. Elevene måtte gå på to av disse (evt. kinofilm og ett av disse):

• Frode Fredriksen: ”Mobbing og seksuell trakassering” (film og foredrag).
  • Terje Olav Harnes (fra barnevakten.no): Nettvett”- Om digital mobbing og regler for oppførsel i digitale medier.
  • Kolbjørn Nordvik: ”Nulltoleranse for uvennlighet” (om å bidra til godt skole- og arbeidsmiljø og om å la seg inspirere).
  • Per Olav Skurdal Hopsø (ungdomssekretær i LO): Foredrag om rettigheter og lovverk i forhold til arbeid for de som er både under og over 18.

Vår helsesøster og sexolog Berit Håvold, holdt foredrag om sex. Det var mulighet for å se filmen ”Ung og gravid” og få informasjon om Amathea Trøndelags tilbud. De kunne også se filmen ”Få meg på, for faen". Skolens rådgivere tilbydde karriereveiledning og lærere informerte om muligheter for utvekslingsopphold i utlandet. Elevene hadde også muligheten til å delta på fysisk aktivitet, avspenning ledet av skolens fysioterapeut Elizabeth Spidsøe, quiz ledet av praksisstudenter, hiphop-dansing med elevinstruktør, samt smoothie-laging og drinkmiksing.

En del av elevene syntes faktisk det var vanskelig å velge mellom alle aktivitetene og tilbudene i et så variert og innholdsrikt program.

Media-elevene hadde laget flotte plakater som hang rundt omkring.

Avspenning i regi av fysioterapeut Elizabeth Spidsøe.

Hiphop med en profesjonell elevinstruktør.

Nyting av deilige smooties i kantina ved avdeling Adolf Øiens skole.

Karriereveiledning ved skolens rådgivere.

Drinkmiksing og informasjon om bartenderyrket.

Svært aktuelt foredrag om nettvett.

I dette rommet var det mulig å vinne kinobilletter.

Foredrag om sex i regi av helsesøster og sexolog Berit Håvold.

Kolbjørn Nordvik klarte å fengsle elevene på en helt spesiell måte i sitt foredrag om "Nulltoleranse for uvennlighet".

På kvelden ble det skoleball! Temaet var Black & White, og elever og lærere hadde tatt på seg finstasen. Lokalet var også flott pyntet og stemningsfullt lyssatt. Alle fikk en alkoholfri velkomstdrink da de kom.

Utover kvelden ble det underholdning fra rappere, et rockeband, et lærerband, profesjonelle dansere og poesiopplesning! Dyktige konferaniserer og en livlig DJ, bidro også til god stemning!

Alkoholfri velkomstdrink til alle.

Stilfulle antrekk.

Lærerne var også med.

Tøff rapping og nydelig sang av fjorårselev Victoria Solberg.

Meget profesjonell og imponerende dans.

Storsjarmør som leste poesi og...

...som også imponerte med meget avansert dans!

Et nyoppstarta og rocka band ved skolen vakte stor begeistring blant publikum.

God steming!

Lærerne (og rådgiverne) Frode Brøndbo og Mette Mari Wold, imponerte så sterkt at elevene kom opp på scenen!

Tusen takk
for en fantastisk innholdsrik dag! Takk til alle som har bidratt med stort eller smått. Russen, skolemiljøutvalget og Arne Ulset takkes spesielt for alt de har bidratt med!