Thora Storm videregående skole > Tjenester > Biblioteket

Bibliotekmedarbeider Tonje Meland Øverland
Tlf. 957 11 794
E.post:

På Internett er biblioteket alltid åpent.

Søk i bibliotekets katalog her (trykk på lenken)

På biblioteket finner du:

Bøker, lydbøker, filmer, referansesamling og avis/tidsskrifter,
samt en liten lesesal.

Nyttige lenker:

ATEKST:
Mediearkivet ATEKST hjelper elever og ansatte i norske skoler med å finne fakta, kommentarer og refleksjoner på samfunnshistorien. ATEKST er det redaksjonelle arkivet til mange av landets ledende medier og et søkeredskap for å hente frem et mangfold av originale artikler. Artikler tilbake til 1945 presenteres som ren tekst eller i PDF-format.

Arkivstoff fra de store norske avisene dekker historien mellom dagens avis og lærebøkene. Mye av skolefagenes innhold er knyttet til akkurat dette tidsrommet.

Søk i store norske leksikon on-line:
Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk.

Leser søker bok:
Leser
søker bok er en forening som jobber for at alle skal ha tilgang til gode bøker. Her kan du blant annet finne bøker som passer godt til minoritetsspråklige med kort botid i Norge, og ei liste over de 100 beste lettlestbøkene vi har i Norge.

Trenger du hjelp til litteratursøk og oppgaveskriving? Her er sider med gode tips:

Arbeidsplasser:

På biblioteket kan du fordype deg faglig ved en av studieplassene.

Utlån:

Lånetid for bøker er 4 uker, for filmer er lånetiden 7 dager.
Oppslagsverk/leksika er ikke til utlån.
Tapt materiale må erstattes.

Alle ansatte og elever er velkommen til å bruke biblioteket og bibliotekaren hjelper gjerne med råd og veiledning.

Bruk gjerne lesesalen på biblioteket hvis du trenger ro til å jobbe med skolearbeid. Lesesalen ligger inners i biblioteket.